Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41761
Название: Порівняльний аналіз сертифікованих функціональних продуктів країн Західної Європи, Катару та України
Авторы: Гривнак, Божена-Олеся Олександрівна
Ключевые слова: дипломна робота
функціональні продукти
харчові продукти
сертифікація
нормативно – правова база
Україна
Катар
Європейський Союз
Дата публикации: фев-2020
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Oб`єкт дoслiджeння – функціональні продукти. Пpeдмeт дoслiджeння – порівняльна характеристика законодавчої бази сертифікованих функціональних продуктів країн Західної Європи, Катару та України. Мeтa диплoмнoї poбoти вивчити, проаналізувати та порівняти особливості процедури надання харчовим продуктам статусу функціональних в Україні, країнах ЄС та у Катарі, а також продемонструвати недоліки і переваги сертифікації функціональних харчових продуктів у різних країнах, з подальшими рекомендаціями щодо поліпшення та вдосконалення системи сертифікації та обігу функціональних харчових продуктів на українському ринку. Методи дослідження – Нормативно-правові акти України, Катару та ЄС, періодичні друковані видання, навчально-методична література, інтернет ресурс; системний підхід, аналіз, синтез, порівняння, узагальнення.
Описание: Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи д.с.-г.н. професор Барановський Михайло Миколайович
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41761
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБІТ_2020_162_ГривнакБ.-О.О..pdf2.68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.