Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 2020-12 | Регіональні особливості гастрономічного туризму в Україні | Цьома, Тетяна Сергіївна |
| 2020-12 | Трансформація системи страхування в туризмі | Хитько, Владислав Олександрович |
| 2020-12 | Готельне господарство Іспанії: досвід для України | Черкасова, Дарія Вікторівна |
| 2020-12 | Вплив геополітичних чинників на розвиток туризму | Федорова, Антоніна Сергіївна |
| 2020-12 | Евoлюція та сучасні тенденції рoзвитку екстремальнoгo туризму | Сокач, Катерина Олегівна |
| 2020-12 | Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної індустрії в Іспанії | Семенюк, Марія Михайлівна |
| 2020-12 | Вплив пандемії Covid-19 на стан туризму в Україні | Мельник, Дар’я Валентинівна; Melnyk, Daria Valentynivna |
| 2020-12 | Регіональні студії міського туризму у Європі: досвід для України | Катаной, Анастасія Даніелівна |
| 2020-12 | Тематичні парки як чинник розвитку туризму в Європі | Калита, Аліна Володимирівна |
| 2020-12 | Феномен острова Балі як туристичної дестинації | Деда, Юлія Петрівна |
| 2020-12 | Феномен «темного» туризму | Бондарук, Дар’я Володимирівна |
| 2020-12 | Фестивальний туризм у світі: досвід для України | Алабаш, Євгенія Миколаївна |
| 2020-12 | Національна туристична система Фінляндії | Чочуа, Анастасія Гівівна |
| 2020-12 | Принципи формування та складові туристичного бренда Нью-Йорка | Лєкарєва, Світлана Євгеніївна |
| 2020-02 | Українські лоукостери та їх роль в туристичних перевезеннях | Стрикун, Анастасія Миколаївна |
| 2020-02 | Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області | Казіонна, Агнеса Костянтинівна |
| 2020-02 | Організація паломницького туризму на Львівщині | Загірна, Юлія Василівна |
| 2020-02 | Кавова культура України як складова туристичної пропозиції | Антошко, Анна Павлівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18