Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39729
Название: Здорове харчування
Авторы: Гринечко А. Я.
Ключевые слова: харчування
здоров'я
Дата публикации: 1-апр-2019
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки : тези доповідей XIX Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів : [у 2-х т.]. – Т. 2 (м. Київ, 1-5 квітня 2019 р.) / [ред. кол.: В. М. Ісаєнко та ін.]; Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2019. С. – 299-300.
Краткий осмотр (реферат): Їжа є базовою з потреб людства для існування. В минулому люди займались накопиченням їжі через її постійну нестачу, на даний час такої проблеми немає ,але виникла інша надлишок їжі в організмі, неправильність її споживання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39729
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Здорове харчування.pdf462.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.