Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39729
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринечко А. Я.-
dc.date.accessioned2019-07-07T18:27:27Z-
dc.date.available2019-07-07T18:27:27Z-
dc.date.issued2019-04-01-
dc.identifier.citationПОЛІТ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки : тези доповідей XIX Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів : [у 2-х т.]. – Т. 2 (м. Київ, 1-5 квітня 2019 р.) / [ред. кол.: В. М. Ісаєнко та ін.]; Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2019. С. – 299-300.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39729-
dc.description.abstractЇжа є базовою з потреб людства для існування. В минулому люди займались накопиченням їжі через її постійну нестачу, на даний час такої проблеми немає ,але виникла інша надлишок їжі в організмі, неправильність її споживання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectздоров'яuk_UA
dc.titleЗдорове харчуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.subject.udc378.17 (043.2)-
Appears in Collections:Наукові роботи студентів кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Здорове харчування.pdf462.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.