Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39729
Назва: Здорове харчування
Автори: Гринечко А. Я.
Ключові слова: харчування
здоров'я
Дата публікації: 1-кві-2019
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки : тези доповідей XIX Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів : [у 2-х т.]. – Т. 2 (м. Київ, 1-5 квітня 2019 р.) / [ред. кол.: В. М. Ісаєнко та ін.]; Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2019. С. – 299-300.
Короткий огляд (реферат): Їжа є базовою з потреб людства для існування. В минулому люди займались накопиченням їжі через її постійну нестачу, на даний час такої проблеми немає ,але виникла інша надлишок їжі в організмі, неправильність її споживання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39729
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Здорове харчування.pdf462.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.