Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38930
Назва: The use of dandelion root (Taraxacum officinale Wigg.) as non-traditional raw materials in technology of functional beverages fermentation
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Яблонська, Катерина Миколаївна
Ключові слова: dandelion root
extraction of polysaccharides
extract
Дата публікації: 2016
Видавництво: НАУ
Бібліографічний опис: Косоголова Л. О. The use of dandelion root (Taraxacum officinale Wigg.) as non-traditional raw materials in technology of functional beverages fermentation / К.М. Яблонська, Л.О. Косоголова // “Авіація у XXI столітті” – “Безпека в авіації та космічні технології” : VII Всесвітній конгрес, 19-21 вересня 2016 р.: тез. доп. – К.: НАУ, 2016. – С. 5.1.6-5.1.7.
Короткий огляд (реферат): In the process of research the extracts of dandelion (Taraxacum oficinale Wigg.) high in inulin were extracted. It can be used to prepare fermented beverages as a source of carbohydrates during the fermentation. There were selected the optimum conditions for extraction of inulin from roots.
Опис: Тези доповіді
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38930
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Congress2016 Тези.pdf325.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.