Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38930
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorЯблонська, Катерина Миколаївна-
dc.date.accessioned2019-05-25T12:00:45Z-
dc.date.available2019-05-25T12:00:45Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКосоголова Л. О. The use of dandelion root (Taraxacum officinale Wigg.) as non-traditional raw materials in technology of functional beverages fermentation / К.М. Яблонська, Л.О. Косоголова // “Авіація у XXI столітті” – “Безпека в авіації та космічні технології” : VII Всесвітній конгрес, 19-21 вересня 2016 р.: тез. доп. – К.: НАУ, 2016. – С. 5.1.6-5.1.7.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38930-
dc.descriptionТези доповідіuk_UA
dc.description.abstractIn the process of research the extracts of dandelion (Taraxacum oficinale Wigg.) high in inulin were extracted. It can be used to prepare fermented beverages as a source of carbohydrates during the fermentation. There were selected the optimum conditions for extraction of inulin from roots.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherНАУuk_UA
dc.subjectdandelion rootuk_UA
dc.subjectextraction of polysaccharidesuk_UA
dc.subjectextractuk_UA
dc.titleThe use of dandelion root (Taraxacum officinale Wigg.) as non-traditional raw materials in technology of functional beverages fermentationuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.subject.udc582.5/9-
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Congress2016 Тези.pdf325.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.