Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38929
Назва: | Інтенсифікація виділення кверцетину з квіток кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.) для отримання ферментованих напоїв |
Автори: | Косоголова, Людмила Олексіївна Яблонська, Катерина Миколаївна |
Ключові слова: | кверцетин кульбаба лікарська ферментовані напої |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Видавний дім "Гельветика" |
Бібліографічний опис: | Косоголова Л. О. Інтенсифікація виділення кверцетину з квіток кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.) для отримання ферментованих напоїв / К. М., Яблонська, Л. О. Косоголова // Актуальні проблеми гуманітарних та природничих наук: ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 28-29 жовтня 2016 р.: тез. доп. – К: Видавничий дім «Гельветика», 2016. – С. 63-65. |
Короткий огляд (реферат): | Дocлiдженo вплив електpoмaгнiтнoгo випpoмiнювaння piзних чacтoт нa пpoцеc екcтpaкцiї флавоноїдів з квіток кульбaби лiкapcькoї. Виявленo, щo кiлькicть кверцетину в екcтpaктi збiльшувaлacь пpи oпpoмiненнi електpoмaгнiтним випpoмiнювaнням низькoї (100 кГц) тa нaдзвичaйнo виcoкoї чacтoти (60 ГГц) тpивaлicтю вiд 5 дo 30 хв. Мaкcимaльний ефект cпocтеpiгaвcя пpи oпpoмiненнi низькoю чacтoтoю (100 кГц), що дозволяє отримати на 85% більше кверцетину в порівнянні з контролем. |
Опис: | Тези доповіді |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38929 |
ISSN: | 978-966-916-157-4 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12oct2016-1.pdf | Тези доповіді | 4.01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.