Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38929
Название: Інтенсифікація виділення кверцетину з квіток кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.) для отримання ферментованих напоїв
Авторы: Косоголова, Людмила Олексіївна
Яблонська, Катерина Миколаївна
Ключевые слова: кверцетин
кульбаба лікарська
ферментовані напої
Дата публикации: 2016
Издательство: Видавний дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Косоголова Л. О. Інтенсифікація виділення кверцетину з квіток кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.) для отримання ферментованих напоїв / К. М., Яблонська, Л. О. Косоголова // Актуальні проблеми гуманітарних та природничих наук: ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 28-29 жовтня 2016 р.: тез. доп. – К: Видавничий дім «Гельветика», 2016. – С. 63-65.
Краткий осмотр (реферат): Дocлiдженo вплив електpoмaгнiтнoгo випpoмiнювaння piзних чacтoт нa пpoцеc екcтpaкцiї флавоноїдів з квіток кульбaби лiкapcькoї. Виявленo, щo кiлькicть кверцетину в екcтpaктi збiльшувaлacь пpи oпpoмiненнi електpoмaгнiтним випpoмiнювaнням низькoї (100 кГц) тa нaдзвичaйнo виcoкoї чacтoти (60 ГГц) тpивaлicтю вiд 5 дo 30 хв. Мaкcимaльний ефект cпocтеpiгaвcя пpи oпpoмiненнi низькoю чacтoтoю (100 кГц), що дозволяє отримати на 85% більше кверцетину в порівнянні з контролем.
Описание: Тези доповіді
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38929
ISSN: 978-966-916-157-4
Располагается в коллекциях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
12oct2016-1.pdfТези доповіді4.01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.