Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38929
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косоголова, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Яблонська, Катерина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-25T11:39:37Z | - |
dc.date.available | 2019-05-25T11:39:37Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Косоголова Л. О. Інтенсифікація виділення кверцетину з квіток кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.) для отримання ферментованих напоїв / К. М., Яблонська, Л. О. Косоголова // Актуальні проблеми гуманітарних та природничих наук: ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 28-29 жовтня 2016 р.: тез. доп. – К: Видавничий дім «Гельветика», 2016. – С. 63-65. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 978-966-916-157-4 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38929 | - |
dc.description | Тези доповіді | uk_UA |
dc.description.abstract | Дocлiдженo вплив електpoмaгнiтнoгo випpoмiнювaння piзних чacтoт нa пpoцеc екcтpaкцiї флавоноїдів з квіток кульбaби лiкapcькoї. Виявленo, щo кiлькicть кверцетину в екcтpaктi збiльшувaлacь пpи oпpoмiненнi електpoмaгнiтним випpoмiнювaнням низькoї (100 кГц) тa нaдзвичaйнo виcoкoї чacтoти (60 ГГц) тpивaлicтю вiд 5 дo 30 хв. Мaкcимaльний ефект cпocтеpiгaвcя пpи oпpoмiненнi низькoю чacтoтoю (100 кГц), що дозволяє отримати на 85% більше кверцетину в порівнянні з контролем. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавний дім "Гельветика" | uk_UA |
dc.subject | кверцетин | uk_UA |
dc.subject | кульбаба лікарська | uk_UA |
dc.subject | ферментовані напої | uk_UA |
dc.title | Інтенсифікація виділення кверцетину з квіток кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.) для отримання ферментованих напоїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези конференцій кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
12oct2016-1.pdf | Тези доповіді | 4.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.