Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/17682
Назва: Метод та інформаційна технологія оцінки складності робіт промислових підприємств
Автори: Толбатов, Сергій Володимирович
Ключові слова: оцінка складності робіт, модель роботи, обробка даних, інформаційна система, методика моделювання
Дата публікації: 3-бер-2016
Видавництво: НАУ
Короткий огляд (реферат): Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.13.06 – інформаційні технології. – Національний авіаційний університет, Київ, 2016. Дисертаційна робота присвячена вирішенню важливої науково-технічної задачі – підвищенню функціональності інформаційних систем управління людськими ресурсами за рахунок розробки методу оцінки складності робіт та відповідної інформаційної технології. Формалізовано описані інформаційні складові факторів роботи, розроблені інформаційні, функціональні та математичні моделі областей робіт. Розроблено алгоритм моделювання робіт (видів робіт) у рамках інтегрованої оцінки їх складності, який забезпечує вирішення задач автоматизації обробки даних та враховує методики теорії обробки інформації в зв’язку з представленням даних у різних шкалах вимірювання. Розроблено новий метод оцінки складності робіт. Розроблено методику використання інформаційної технології оцінки складності роботи (видів робіт), проведена експерементальна перевірка та апробація розробленої підсистеми в умовах діючих промислових підприємств.Створено відповідне алгоритмічне, інформаційне, програмне та методичне забезпечення підсистеми інформаційної підтримки процесів оцінки складності роботи, яка дозволяє оцінити складність роботи у вигляді кількісних оцінок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/17682
Розташовується у зібраннях:Дисертації кафедри засобів захисту інформації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tolbatov_Diser.pdf10 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.