Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/17682
Название: Метод та інформаційна технологія оцінки складності робіт промислових підприємств
Авторы: Толбатов, Сергій Володимирович
Ключевые слова: оцінка складності робіт, модель роботи, обробка даних, інформаційна система, методика моделювання
Дата публикации: 3-мар-2016
Издательство: НАУ
Краткий осмотр (реферат): Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.13.06 – інформаційні технології. – Національний авіаційний університет, Київ, 2016. Дисертаційна робота присвячена вирішенню важливої науково-технічної задачі – підвищенню функціональності інформаційних систем управління людськими ресурсами за рахунок розробки методу оцінки складності робіт та відповідної інформаційної технології. Формалізовано описані інформаційні складові факторів роботи, розроблені інформаційні, функціональні та математичні моделі областей робіт. Розроблено алгоритм моделювання робіт (видів робіт) у рамках інтегрованої оцінки їх складності, який забезпечує вирішення задач автоматизації обробки даних та враховує методики теорії обробки інформації в зв’язку з представленням даних у різних шкалах вимірювання. Розроблено новий метод оцінки складності робіт. Розроблено методику використання інформаційної технології оцінки складності роботи (видів робіт), проведена експерементальна перевірка та апробація розробленої підсистеми в умовах діючих промислових підприємств.Створено відповідне алгоритмічне, інформаційне, програмне та методичне забезпечення підсистеми інформаційної підтримки процесів оцінки складності роботи, яка дозволяє оцінити складність роботи у вигляді кількісних оцінок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/17682
Располагается в коллекциях:Дисертації кафедри засобів захисту інформації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tolbatov_Diser.pdf10 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.