Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65376
Назва: Логістичне забезпечення діяльності підприємства ресторанного бізнесу
Інші назви: Logistic support of restaurant business enterprise
Автори: Галлямова, Дарія Валеріївна
Halliamova, Dariia
Ключові слова: кваліфікаційна робота
логістична діяльність
управління ланцюгами постачання
підприємства ресторанногог бізнесу
логістичне забезпечення
оптимізація управління
qualification work
logistics activities
supply chain management
restaurant business enterprises
logistics support
management optimisation
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Галлямова Д.В. Логістичне забезпечення діяльності підприємства ресторанного бізнесу. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності 073 «Менеджмент», ОПП «Логістика». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 85 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади забезпечення логістичноЇ діяльністЇ на підприємстві ресторанного бізнесу. Проаналізовано систему логістичного забезпечення діяльностя компанії ТОВ «Сушия». В результаті дослідження було розроблено пропозиції щодо впровадження системи доставки «точно в час» для підприємства ТОВ «Сушия». Основною метою цієї кваліфікаційної роботи є розробка та вдосконалення логістичної системи забезпечення діяльності підприємства ресторанного бізнесу, яка дозволить ефективно використовувати ресурси. Рекомендовані заходи спрямовані на улосконалення логістичної діяльності підприємства. Рекомендується використовувати матеріали даної кваліфікаційної роботи під час проведення наукових досліджень, в процесі навчання та в практичній діяльності фахівців логістичних підрозділів підприємства ресторанного бізнесу.
The qualification work investigates the theoretical foundations of logistics activities at the restaurant business enterprise. The system of logistics support for the activities of Sushiya LLC is analyzed. As a result of the study, proposals for the implementation of a “just-in-time” delivery system for the company “Sushiya” LLC were developed. The main purpose of this qualification work is to develop and improve the logistics system for ensuring the activities of the restaurant business enterprise, which will allow efficient use of resources. The recommended measures are aimed at improving the logistics activities of the enterprise. It is recommended to use the materials of this qualification work during scientific research, in the process of training and in the practical activities of specialists in the logistics departments of the restaurant business enterprise.
Опис: Робота публікується згідно з наказом Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: доцент, к.е.н. Щепіна Тетяна Георгіївна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65376
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Галлямова_БАК_ЛГ_2024.pdfкваліфікаційна робота1.29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.