Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65376
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГаллямова, Дарія Валеріївна-
dc.contributor.authorHalliamova, Dariia-
dc.date.accessioned2024-09-23T07:09:09Z-
dc.date.available2024-09-23T07:09:09Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationГаллямова Д.В. Логістичне забезпечення діяльності підприємства ресторанного бізнесу. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності 073 «Менеджмент», ОПП «Логістика». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65376-
dc.descriptionРобота публікується згідно з наказом Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: доцент, к.е.н. Щепіна Тетяна Георгіївнаuk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади забезпечення логістичноЇ діяльністЇ на підприємстві ресторанного бізнесу. Проаналізовано систему логістичного забезпечення діяльностя компанії ТОВ «Сушия». В результаті дослідження було розроблено пропозиції щодо впровадження системи доставки «точно в час» для підприємства ТОВ «Сушия». Основною метою цієї кваліфікаційної роботи є розробка та вдосконалення логістичної системи забезпечення діяльності підприємства ресторанного бізнесу, яка дозволить ефективно використовувати ресурси. Рекомендовані заходи спрямовані на улосконалення логістичної діяльності підприємства. Рекомендується використовувати матеріали даної кваліфікаційної роботи під час проведення наукових досліджень, в процесі навчання та в практичній діяльності фахівців логістичних підрозділів підприємства ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work investigates the theoretical foundations of logistics activities at the restaurant business enterprise. The system of logistics support for the activities of Sushiya LLC is analyzed. As a result of the study, proposals for the implementation of a “just-in-time” delivery system for the company “Sushiya” LLC were developed. The main purpose of this qualification work is to develop and improve the logistics system for ensuring the activities of the restaurant business enterprise, which will allow efficient use of resources. The recommended measures are aimed at improving the logistics activities of the enterprise. It is recommended to use the materials of this qualification work during scientific research, in the process of training and in the practical activities of specialists in the logistics departments of the restaurant business enterprise.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectлогістична діяльністьuk_UA
dc.subjectуправління ланцюгами постачанняuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанногог бізнесуuk_UA
dc.subjectлогістичне забезпеченняuk_UA
dc.subjectоптимізація управлінняuk_UA
dc.subjectqualification workuk_UA
dc.subjectlogistics activitiesuk_UA
dc.subjectsupply chain managementuk_UA
dc.subjectrestaurant business enterprisesuk_UA
dc.subjectlogistics supportuk_UA
dc.subjectmanagement optimisationuk_UA
dc.titleЛогістичне забезпечення діяльності підприємства ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeLogistic support of restaurant business enterpriseuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Галлямова_БАК_ЛГ_2024.pdfкваліфікаційна робота1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.