Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64991
Title: Забезпечення економічної стійкості підприємства та напрями її підвищення
Authors: Щербина, Анна Олегівна
Keywords: стійкість
економічна стійкість
підприємство
забезпечення
ліквідність
рентабельність
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Щербина А. О. Забезпечення економічної стійкості підприємства та напрями її підвищення. - Економічна оцінка результатів господарської діяльності транспортних підприємств. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 62 с.
Abstract: Актуальність теми дослідження. Питання стійкого економічного розвитку автотранспортних підприємств та їх важка роль у національній економіці не сходять з вуст політиків і науковців. Зростання ринкових відносин супроводжується динамічним розвитком підприємництва, появою нових гравців, прагненням яких є досягнення чітко окреслених цілей. Сучасні економічні, технологічні та соціальні умови постійно змінюються, що створює для підприємств нові виклики та можливості. Економічна стійкість дає підприємствам гнучкість та адаптивність, необхідні для успішного функціонування в мінливому середовищі. Конкуренція на ринку стає все жорсткішою, що змушує підприємства постійно вдосконалюватися та шукати нові конкурентні переваги. Економічна стійкість забезпечує підприємствам ресурси та можливості, необхідні для успішної конкуренції, є основою для досягнення довгострокових цілей підприємства, таких як зростання, рентабельність, інвестиції та розширення.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., професор Пілецька Саміра Тимофіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64991
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2024_051_ЕП_Щербина_А._О..pdfДипломна робота482.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.