Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64990
Title: Формування конкурентної стратегії підприємства
Authors: Шинкаренко, Юрій Олександрович
Keywords: конкурентна стратегія
підприємство
аналіз конкурентного середовища
розробка стратегії
конкурентні переваги
стратегічний аналіз
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шинкаренко Ю.О. Формування конкурентної стратегії підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 56 с.
Abstract: В умовах адаптації економіки до викликів сучасних економічних загроз, що визначаються високою динамічністю та нестабільністю, підприємства зіткнулися з необхідністю постійного вдосконалення й адаптації своїх стратегій для забезпечення та збереження конкурентоспроможності. Розробка та впровадження конкурентних стратегій стає ключовим елементом успішної діяльності будь якого підприємств, особливо тих, що діють на динамічних ринках (таких як ринок нерухомості). Як показує практика лише ті підприємства, які здатні ефективно адаптуватися до змін зовнішнього конкурентного середовища, мають можливість досягти ринкових успіхів, стійкого зростання і розвитку. Зауважимо, що ефективна конкурентна стратегія дозволяє суб’єктам господарювання не лише вижити в умовах турбулентності, кризи та жорсткої конкуренції, але й забезпечити стабільний ріст, максимізацію прибутку й стійку ринкову позицію.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Ковальчук Альона Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64990
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2024_051_ЕП_Шинкаренко_Ю._О..pdfДипломна робота3.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.