Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64985
Title: Аналіз економічної ефективності транспортних послуг та шляхи її підвищення
Authors: Павленко, Анастасія Станіславівна
Keywords: ефективність
економічна ефективність
транспортні послуги
підвищення економічної ефективності
аналіз економічної ефективності
ефективність транспортних послуг
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Павленко А.С. Аналіз економічної ефективності транспортних послуг та шляхи її підвищення. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 51 с.
Abstract: Актуальність дослідження. Економічна ефективність транспортних послуг в сучасному світі служить важливим фактором для розвитку та конкурентоспроможності країн та регіонів. Забезпечення ефективного транспортного обслуговування впливає на рівень економічного зростання, підвищує доступність ринків та послуг, сприяє розбудові інфраструктури та розвитку бізнесу. Одним із ключових чинників ефективності транспортних послуг є оптимізація логістики та маршрутів. Використання передових технологій управління логістичними процесами, впровадження систем моніторингу та аналізу транспортних потоків дозволяють зменшити витрати та час перевезень, що сприяє підвищенню ефективності в цілому. Розвиток інфраструктури та модернізація транспортних засобів є важливими напрямками для підвищення економічної ефективності. Побудова та реконструкція доріг, залізниць, морських та повітряних портів дозволяє зменшити час та витрати на перевезення товарів, підвищує їхню доступність та конкурентоспроможність на ринку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Андрієнко Марія Михайлівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64985
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2024_051_ЕП_Павленко_А._С..pdfДипломна робота1.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.