Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64977
Title: Підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу транспортного підприємства
Authors: Артеменко, Владислав Русланович
Keywords: ресурсний потенціал
формування
рівень використання
оцінка ресурсного потенціалу
транспортне підприємство
ринкове середовище
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Артеменко В.Р. Підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу транспортного підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 60 с.
Abstract: Ефективність будь-якого бізнесу значно обумовлена раціональним використанням наявних ресурсів, сукупність яких становить його ресурсний потенціал. Неефективне управління та задіяння у виробництві ресурсів значно знижує загальну конкурентоздатність господарської діяльності підприємства. Тому дуже важливо дослідити специфіку використання ресурсного потенціалу підприємства та знайти шляхи вдосконалення підвищити еективність його реалізації для забезпечення сталого розвитку, що є актуальним для проведення досліджень. Ресурсний потенціал є основою для ефективного функціонування підприємства, формування його конкурентних переваг та досягнення тактичних і стратегічних цілей. Успішна реалізація стратегічних змін, необхідних для адаптації підприємства до змін зовнішнього середовища, залежить від наявності відповідного ресурсного потенціалу, який за обсягом, складом, якісними та функціональними характеристиками максимально відповідає рівню, необхідному для виконання поставлених завдань.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., професор Ареф’єва Олена Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64977
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2024_051_ЕП_Артеменко_В._Р..pdfДипломна робота693.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.