Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64868
Title: Розробка стратегії просування міжнародної консалтингової компанії "Bondar"
Authors: Александрова, Ангеліна Дмитрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
реклама
міжнародний бренд
соціальні мережі
цільова аудиторія
креативність
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Александрова А.Д. Розробка стратегії просування міжнародної консалтингової компанії "Bondar". - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика", ОПП "Реклама і зв'язки з громадськістю" - Національний авіаційний університет. - Київ. 2024. - с.70.
Abstract: Цифрова трансформація радикально змінила те, як продаються та надаються консалтингові послуги. Традиційні канали просування доповнюються або замінюються цифровими платформами, соціальними мережами та контент-маркетингом. Останні роки сталий розвиток і корпоративна соціальна відповідальність стають все більш важливими. Клієнти з більшою ймовірністю обиратимуть консалтингові фірми, які демонструють етичні практики та прагнення до сталого розвитку. Стратегія просування, яка висвітлює ініціативи компанії щодо корпоративної соціальної відповідальності, може значно покращити імідж бренду та привернути увагу соціально свідомих клієнтів. Таким чином, кваліфікаційна робота про розробку стратегії просування міжнародної консалтингової компанії є своєчасною та актуальною. Вона пропонує широке поле для дослідження того, як консалтингові фірми можуть орієнтуватися на складному глобальному ринку, що швидко змінюється, використовуючи нові технології та суспільні зміни для створення успішного бренду та стимулювання зростання.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарію університету". Керівник кваліфікаційної роботи: кандидат історичних наук Кулинич О.І.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64868
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_061_АлександроваАД.pdf18.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.