Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64848
Title: Комунікаційні технології в діяльності організацій готельної сфери
Authors: Бородата, Вікторія Анатоліївна
Keywords: комунікаційні технології
вебсайт
мобільний додаток
соціальні мережі
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бородата В.А. Комунікаційні технології в діяльності організацій готельної сфери. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ОС Бакалавр: спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» / Бородата Вікторія Анатоліївна: Національний авіаційний університет. Київ, 2024. 54 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі було досліджено використання комунікаційних технологій в діяльності організацій готельної сфери, зокрема готелів мережі «Radisson Hotel Group», що діють в Україні. Ефективним інструментом досягнення цілей компанії є використання у діяльності комунікаційних технологій, які дозволяють покращити взаємодію з гостями у цифровому середовищі. Використання комунікаційних технологій кардинально змінює готельну сферу, розширює способи взаємодії готелів та їх аудиторії. Вебсайти, соціальні мережі, інтернет-сервіси є потужними засобами комунікації, що створюють нові можливості просування готельних послуг та привертання уваги споживачів до готельного бренду. Було з’ясовано, що Radisson Hotel Group – одна з провідних світових готельних мереж, використовує передові технології для покращення комунікації з гостями та підвищення якості обслуговування.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Керівник: доцент, к. і. н. Курченко Тетяна Євгенівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64848
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри історії та документознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БОРОДАТА В.А._Комуніфікаційні тенології.pdfКваліфікаційна робота497.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.