Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64701
Название: | Стратегія просування екокультури в інстаграмі |
Авторы: | Лут, Іван Валерійович |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота стратегія екокультура соціальна реклама комунікація просування |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Лут І.В. Стратегія просування екокультури в інстаграмі. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика", ОПП "Реклама і зв'язки з громадськістю" - Національний авіаційний університет. - Київ. 2024. - 62с. |
Краткий осмотр (реферат): | В сучасному світі екологічні проблемистають все більш актуальними. Зростання забруднення навколишнього середовища, зміна клімату, виснаження природних ресурсів – все це негативно впливає на життя людей та планету в цілому. В цих умовах важливо формувати екологічну свідомість та культуру правильного користування ресурсами,здорового способу життя й споживання серед населення. Одним із ефективних інструментів для цього є соціальні мережі, зокрема «Інстаграм». Ця платформа володіє величезною аудиторієюта можливостями для поширення інформації, що робить її ідеальною платформою для просування екокультури. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарію університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доктор історичних наук, професор Кравченко В. І. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64701 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2024_061_Лут І.В.pdf | Кваліфікаційна робота | 2.51 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.