Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64695
Назва: Просування українського кавового бізнесу в соціальних мережах
Автори: Карабута, Валерія Олександрівна
Ключові слова: кваліфікаційна робота
бренд
просування
стратегія
соціальні комунікації
креативність
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Карабута В. О. Просування українського кавового бізнесу в соціальних мережах. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика", ОПП "Реклама і зв'язки з громадськістю" - Національний авіаційний університет. - Київ. 2024. - 65с.
Короткий огляд (реферат): Дослідження ефективних стратегій просування в соціальних мережах є надзвичайно актуальним для українських кавових брендів, оскільки дозволяє підвищити їхню конкурентоспроможність, збільшити продажі та побудувати сильний бренд. Вивчення досвіду успішних кампаній, аналіз ринкових тенденцій та розробка рекомендацій щодо використання соціальних мереж у маркетингових стратегіях сприятиме розвитку кавового бізнесу в Україні.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарію університету". Керівник кваліфікаційної роботи: Стельмашов А. К.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64695
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФМВ_2024_061_КарабутаВО.pdfКваліфікаційна робота1.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.