Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64695
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карабута, Валерія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-09T12:56:32Z | - |
dc.date.available | 2024-07-09T12:56:32Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Карабута В. О. Просування українського кавового бізнесу в соціальних мережах. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика", ОПП "Реклама і зв'язки з громадськістю" - Національний авіаційний університет. - Київ. 2024. - 65с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64695 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарію університету". Керівник кваліфікаційної роботи: Стельмашов А. К. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дослідження ефективних стратегій просування в соціальних мережах є надзвичайно актуальним для українських кавових брендів, оскільки дозволяє підвищити їхню конкурентоспроможність, збільшити продажі та побудувати сильний бренд. Вивчення досвіду успішних кампаній, аналіз ринкових тенденцій та розробка рекомендацій щодо використання соціальних мереж у маркетингових стратегіях сприятиме розвитку кавового бізнесу в Україні. | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | бренд | uk_UA |
dc.subject | просування | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | соціальні комунікації | uk_UA |
dc.subject | креативність | uk_UA |
dc.title | Просування українського кавового бізнесу в соціальних мережах | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2024_061_КарабутаВО.pdf | Кваліфікаційна робота | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.