Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63810
Title: Оптимізація компонентів для підвищення ефективності багатороторних дистанційно пілотованих авіаційних систем
Authors: Никитюк, Олег Петрович
Keywords: дипломна робота
авіоніка
безпілотний літальний апарат
електронний регулятор швидкості
теорією моменту імпульсу
схема вимикача акумулятора
Issue Date: 7-Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Никитюк О.П. Оптимізація компонентів для підвищення ефективності багатороторних дистанційно пілотованих авіаційних систем. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 173 "Авіоніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 45 с.
Abstract: Із плином часу використання безпілотних літальних апаратів впевнено просочується у повсякденне життя людей. БПЛА використовують для збору інформації, у рятувальних операціях, в розважальних цілях, у промисловості та ,звичайно ж, у військовій цілях.Серед сучасних моделей є як керовані людиною, так і частково або повністю автоматизовані. БПЛА можуть використовуватись як поодинці. Так і створювати рої, через що збільшується можливості корисного навантаження, що розширює перелік задач, доступний дрону. Розробка та вдосконалення технологій БПЛА належать сьогодні до одного з найактуальніших світових напрямків розвитку техніки, щообумовлено майже щоденною появою нових завдань, вирішення яких покладається на дрон.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: старший викладач кафедри авіоніки, Смолич Денис Вікторович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63810
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіоніки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2024_173_Никитюк О.П.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.