Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63705
Title: Система запобігання займання палива на літаку Boeing 737
Authors: Коломієць, Анна Олександрівна
Keywords: дипломна робота
авіоніка
паливна система
газотурбінний двигун
відцентровий насос двигуна
допоміжна силова установка
Issue Date: 5-Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Коломієць А.О. Система запобігання займання палива на літаку Boeing 737. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 173 "Авіоніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 76 с.
Abstract: Авіація є однією з найбільш критично важливих галузей транспорту, яка забезпечує швидкі та ефективні перевезення на великі відстані. Безпека польотів є пріоритетом номер один у даній галузі, і це стосується не лише надійності конструкції літаків, але й систем, що запобігають виникненню надзвичайних ситуацій, зокрема пожеж. Однією з таких систем є система запобігання займання палива. Таким чином, ця робота спрямована на детальне вивчення та аналіз існуючих підходів до запобігання займання палива на прикладі літака Boeing 737, що дозволить сформулювати рекомендації щодо подальшого розвитку та вдосконалення даних систем.Необхідність транспорту у сучасному світі є незаперечною. Транспортні засоби відіграють значну позитивну роль в економіці України, сприяючи підвищенню зручності та комфорту для населення. Проте, розвиток авіаційної галузі, збільшення її ролі у повсякденному житті супроводжується не лише позитивними ефектами, але й негативними наслідками, такими як високий рівень аварійності транспортних засобів та авіаційних пригод.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: старший викладач, Левківський Василь Васильович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63705
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіоніки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2024_173_ Коломієць А.О..pdf3.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.