Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63671
Title: Оцінка ризиків небезпечного зближення літаків під час польоту
Authors: Солдатенко, Сергій Юрійович
Keywords: дипломна робота
авіоніка
літак
система підготовки льотного складу
TCAS
транспондер
Issue Date: 5-Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Солдатенко С.Ю. Оцінка ризиків небезпечного зближення літаків під час польоту. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 173 "Авіоніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 54 с.
Abstract: Оцінка ризиків небезпечного зіткнення літаківпід час польоту займає одне з центральних місць у забезпеченні безпеки польотів та ефективності авіаційної діяльності на глобальному рівні. З розвитком авіаційного транспорту та збільшенням обсягів пасажирських та вантажних перевезень, питання зменшення та управління небезпечними зближеннями набуває особливої ваги. Значний ріст авіаційних операцій призводить до збільшення ризиків у повітряному просторі, що вимагає вдосконалення існуючих і розробки нових підходів до моніторингу та управління безпекою польотів. Науковий інтерес до даної теми обумовлений необхідністю зменшення небезпечнихзближень, забезпечення безпеки пасажирів і персоналу, а також підтримки стабільної роботи авіаційних компаній.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: старший викладач кафедри авіоніки, Ситнянських Любов Михайлівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63671
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіоніки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2024_173_Солдатенко С.Ю..pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.