Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63669
Title: Певні аспекти водної безпеки за умов воєнного стану
Authors: Федорчук-Мороз, Валентина Іванівна
Keywords: водна безпека
воєнний стан
питна вода
водоканал
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Федорчук-Мороз В.І. Певні аспекти водної безпеки за умов воєнного стану // Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції «Захист населення, територій та об'єктів критичної інфраструктури – освіта, наука, практика»: НАУ, Київ, Україна, Лечче, Італія, 23 - 24 травня 2024 року – С.31.
Abstract: Метою доповіді є дослідження впливу російської агресії на забезпечення водної безпеки в м. Луцьку. В роботі шляхом аналізу відкритих джерел інформації та даних КП «Луцькводоканал» було досліджено динаміку обсягу підйому води у м. Луцьку за 2020-2022 роки. Зазначено, що у 2022 році він зменшився, очевидно, у зв’язку з масовими обстрілами енергетичної інфраструктури та відсутністю електроенергії восени 2022 року.
Description: Список літератури 1. Глава Міндовкілля розповів на конференції ООН про шкоду, якої завдає екології російська агресія. Заголовок з екрану. URL: https://rubryka.com/2023/03/24/glava-mindovkillya-rozpoviv-na-konferentsiyi-oon-pro shkodu-yakoyi-zavdaye-ekologiyi-rosijska-agresiya/ 2. Про затвердження Державних санітарних норм та правил "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною" (ДСанПіН 2.2.4-171- 10). URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0452-10#Text 3. До уваги лучан! Розроблено схему роздачі питної і технічної води в Луцьку на випадок тривалого блекауту Заголовок з екрану. URL: https://cutt.ly/SwKGCtil
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63669
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри цивільної та промислової безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+Fedorchuk-Moroz.pdf224.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.