Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63335
Название: Цінова стратегія та конкурентоспроможність підприємства
Авторы: Дудар, Вікторія
Ключевые слова: цінова стратегія
конкурентоспроможність
стратегічне управління
конкурентні переваги
ефективність цінової стратегії
дипломна робота
Дата публикации: 20-дек-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Дудар В. Цінова стратегія та конкурентоспроможність підприємства. - Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 136 с.
Краткий осмотр (реферат): Предметом дослідженняє процес формування і реалізації ефективної цінової стратегії для підвищення конкурентоспроможності підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – розробити методичні рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства за рахунок удосконалення його цінової стратегії. Методи дослідження– методи наукового дослідження: узагальнення, систематизації, аналітичний, порівняння, економіко-математичний, структурнологічний та графічний. Отримані результати і їх новизнаполягаєудосконаленні концептуальної моделі формування ефективної цінової стратегії автосалона-дилеру та її впливу на підвищення конкурентоспроможності підприємства.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент,к.е.н. Вероніка КОМАНДРОВСЬКА
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63335
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки та бізнес-технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБА_2023_076_Дудар.pdf4.72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.