Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63087
Назва: Система допускового контролю похибок електричних приладів
Автори: Капущак, Назар
Ключові слова: тези конференції
похибка
компаратор
сигнал
цифрові пристрої
контроль
Дата публікації: 2-кві-2024
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Капущак Н. Система допускового контролю похибок електричних приладів // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. С. 1-2.
Короткий огляд (реферат): У сучасному технологічному середовищі точність і надійність цифрових пристроїв є критичними. У даній роботі досліджується контроль метрологічних характеристик цих пристроїв, зокрема сумарної похибки, що включає в себе випадкові і систематичні складові. Робота має на меті розробити ефективні методи та засоби контролю, спрямовані на забезпечення високої точності та надійності цифрових пристроїв, враховуючи їхню специфіку застосування та потреби користувачів.
Опис: 1. Маркова О., Гарюженко Л., Мельник Л. Метрологія, стандартизація та сертифікація. 2. Кирпа О. Метрологія, вимірювальні перетворювачі та вимірювальні системи. 3. Бородій М. Метрологія та вимірювання. Підручник для вищих навчальних закладів. 4. Ящук М., Кирпа В. Метрологія. Основи вимірювальної техніки.. 5. Крамаренко В. Контроль та управління якістю в електронній промисловості. 6. GhatGPT.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63087
Розташовується у зібраннях:Політ. Інформаційні управляючі системи та технології проектування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Капущак Н.pdfТези конференції164.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.