Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62938
Title: Дизайн інтер`єру кафе - студентського клубу
Authors: Шведчикова, Кристина Євгенівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дизайн
інтер`єр
кафе
дозвілля
клуб
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шведчикова К.Є. Дизайн інтер`єру кафе - студентського клубу . – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 84 с.
Abstract: Актуальність обраної теми. У наші дні, на жаль, інтер'єри таких закладів, як кафе-студентський клуб, є застарілими і нецікавими. Перетворення інтер'єру відіграє значущу роль, адже фірмовий стиль закладу є його візитною карткою, відмінною рисою клубу-кафе. Він виділяє його серед багатьох конкурентів, а отже, має бути індивідуальним і зримим. Якісно виконаний дизайн-проект студентського клубу-кафе дасть можливість розвитку, адже клієнти можуть пробачити багато маленьких недоліків, якщо їх влаштовує атмосфера, відчуття затишку і комфорту. Автор вважає, що можливо реорганізувати дизайн інтер'єру однотипних і застарілих студентських кафе і тим самим сприяти формуванню креативного мислення в учнів. Нині проектування кафе-студентських клубів не сприймається вже як бюджетний заклад для проведення дозвілля молоді, але є також вірогідним місцем для проведення лекцій, загальних зборів і конференцій на високому рівні. Практична цінність даної кваліфікаційної роботи полягає в тому, що запропонований дизайн інтер'єру студента з авторськими розробками має кілька призначень - приємне проведення часу в колі людей з подібними інтересами, проведення конференцій, а також проведення лекційних зборів. Під час роботи над завданням на проектування виконано відповідний аналіз джерел із використанням набутих знань у концепції проєкту та його реалізації з прийняттям до уваги вимог, норм і правил щодо доречної організації простору для місць громадського харчування та подальшої безпроблемної експлуатації приміщення. Інтер'єр виконано в стилі мінімалізм, що відповідає потребам потенційного споживача. Дизайн інтер'єру кафе-студеньського клубу орієнтований на студентів НАУ. Меблі мають динамічну форму, сучасний дизайн, комфортні і функціональні. Головними акцентами інтер'єру є тематичні картини з зображенням літаків, аерографія на стінах і барна стійка.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: старший викладач Сідорова Олена Ігорівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62938
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НСiА_2024_022_ШведчиковаК.Є.pdf25.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.