Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62709
Title: Системне програмне забезпечення для захисту даних в ос windows
Authors: Іщук, Олександр
Христинець, Наталія
Keywords: засоби
скрипт
диск
сервіс
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Іщук О.Р. Системне програмне забезпечення для захисту даних в ос windows / О.Р. Іщук, Н.А. Христинець // Комп’ютерні системи та мережні технології : ХІІІ Міжнар. науково-практ. конф. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – С. 96–97.
Abstract: Резервне копіювання – це важлива процедура, яка дозволяє зберегти копію важливих даних у випадку їх втрати або пошкодження. ОС Windows має вбудовані засоби резервного копіювання, які дозволяють користувачам створювати резервні копії файлів та папок. Для забезпечення максимальної захищеності даних, рекомендується використовувати додаткове програмне забезпечення для резервного копіювання, яке забезпечить більш гнучкі та розширені можливості. Перед створенням резервної копії, користувач повинен визначити, які дані необхідно зберегти, які джерела даних будуть включені та де буде зберігатися копія. Після створення резервної копії, рекомендується перевірити її на наявність помилок та забезпечити її безпечне зберігання. У наведеному фрагменті програмного скрипта з рисунку 1, організовано резервне копіювання у зазначену дату та час, що може бути ефективним у разі планування роботи з певною групою завдань.
Description: ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА 1. Що таке резервне копіювання даних, як його здійснювати, і де краще зберігати інформацію? [Електронний ресурс] // Урядовий кур'єр. – 2022. – Режим доступу до ресурсу: https://ukurier.gov.ua/uk/news/sho-take-rezervne-kopiyuvannya-danihyak-jogo-zdij 2. Системне програмне забезпечення: навчальний посібник з дисципліни «Системне програмне забезпечення» для студентів базового напряму 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»/ Укл.: І.В. Мороз, Л.О. Березко, О.Ю. Бочкарьов. – Львів: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2014. – 162 с.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62709
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція «Комп’ютерні системи та мережні технології» (CSNT-2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іщук О.Р., Христинець Н.А..pdf120.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.