Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62425
Название: Fake vs critical consumption of information
Другие названия: Фейк vs критичне споживання інформації
Авторы: Kolisnychenko, Anna Vitaliivna
Kharytska, Svitlana Vasylivna
Колісниченко, Анна Віталіївна
Харицька, Світлана Василівна
Ключевые слова: сritical consumption
manipulation
public opinion
safe consumption of information
критичне споживання
маніпуляція
громадська думка
безпечне споживання інформації
Дата публикации: 2024
Издательство: Baltija Publishing
Библиографическое описание: Kolisnychenko A., Kharytska S. Fake vs critical consumption of information // Interaction of the experience of post-Yugoslav and Ukrainian areas: cultural, linguistic, literary, artistic, historical, and journalistic aspects (February 23–24, 2024. Ljubljana, Slovenia). Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2024. P. 10-12.
Краткий осмотр (реферат): Safe consumption of information in the educational space has gained significant importance. Information hygiene in education is a set of measures aimed at implementing safe and productive use of information technologies and resources in educational institutions. The main goal of information hygiene in education is the formation of students’ skills in understanding, evaluating and using information using modern technologies. It is also aimed at the development of critical thinking, self-control and self-regulation of young people in the process of using information.
Безпечне споживання інформації в освітньому просторі набуло значного значення. Інформаційна гігієна в освіті – це комплекс заходів, спрямованих на реалізацію безпечного та продуктивного використання інформаційних технологій і ресурсів у навчальних закладах. Головною метою інформаційної гігієни в освіті є формування в учнів навичок розуміння, оцінки та використання інформації з використанням сучасних технологій. Також він спрямований на розвиток критичного мислення, самоконтролю та саморегуляції молоді в процесі використання інформації.
Описание: 1. Безпечне споживання інформації https://youtu.be/rKoukj3N3Rg 2. Жабагадюка https://www.youtube.com/channel/UC5ZUSG4m_iKQ1wp9JPa7LNg 3. Харицька С. В., Колісниченко А. В. Виховна функція роботи гуртка під час кризової трансформації національної самосвідомості. Формування резильєнтних компетентностей здобувача освіти в період трансформацій, сучасних викликів та кризових станів суспільства : матеріали всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації, 3 липня – 13 серпня 2023 року. Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2023. С. 155-159. 4. Як не стати овочем https://m.youtube.com/watch?v=NEWuOxK2S_w 5. Як розпізнати фейк? https://minre.gov.ua/2023/08/27/yak-rozpiznaty-fejk/
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62425
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, філософських читань, круглих столів тощо кафедри іноземних мов і прикладної лінгвістики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Fake vs critical consumption of information.pdf249.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.