Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62067
Title: Організація захисту інформації в Секретаріаті Кабінету Міністрів України
Authors: Слюсар, Ігор Володимирович
Keywords: безпека інформації
кваліфікаційна робота
інформація
захист інформації
кібербезпека
дипломна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Слюсар І. В. Організація захисту інформації в Секретаріаті Кабінету Міністрів України : кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ОС Магістр : спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» / Слюсар Ігор Володимирович : Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 109 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі було проведено аналіз наукових статей за темою роботи; розглянуто нормативно-правові акти, які забезпечують організацію захисту інформації. Охарактеризовано важливість ролі та загрози в захисті інформації під час діяльності установ та організацій. Розглянуті вимоги до забезпечення захисту інформації в Секретаріаті Кабінету Міністрів України. Також було встановлено, що партнерство у сфері захисту інформації є важливим фактором забезпечення інформаційної безпеки в Україні. Воно передбачає співпрацю між різними суб’єктами інформаційної діяльності, зокрема органами державної влади, органами місцевого самоврядування, профільними установами та організаціями, а також міжнародними організаціями.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Керівник: професор, д. і. н. Тюрменко Ірина Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62067
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри історії та документознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СЛЮСАР І.В._Організація захисту інформації в СКМУ.pdfДипломна робота861.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.