Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61470
Title: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Інструменти BigData для бізнесу»
Authors: Абламська, Валентина
Keywords: BigData
бізнес-аналітика
Power BI
управління даними
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Інструменти BigData для бізнесу: Методичні рекомендації до практичних занять / Уклад.: В.Абламська - К.: НАУ, 2023. – 66 с.
Abstract: Power BI Desktop — це безкоштовна програма, яка встановлюється на локальному комп'ютері та дозволяє підключатися до джерел даних, перетворювати та візуалізувати дані. Power BI – досить потужна і при цьому безкоштовна BI-платформа. Microsoft вкладає багато коштів у розвиток цього продукту, тому часто виходять оновлення, що розширюють її можливості. Ви можете використовувати такі версії програми: Power BI Desktop призначений для розробки моделі даних та звітів; Power BI Service - онлайн-аналог, який спеціалізується на моніторингу та аналізі готових звітів, тому можливості конструювання та роботи з даними там дуже обмежені.
Description: Представлені приклади до практичних занять з дисципліни «Інструменти BigData для бізнесу». Вихідні матеріали для дистанційного виконання завдань викладач прикріплює в гугл-класі, при аудиторних заняттях – мають бути завантажені на ПК в комп’ютерній лабораторії. Призначена для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова справа ОПП «Підприємництво та бізнес-технології».
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61470
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПЗ BigData.pdfМетодичні рекомендації до практичних занять17.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.