Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61223
Title: Оздоровчі технології у фізичному вихованні студентів спеціальних медичних груп в умовах сьогодення
Authors: Демиденко, М.О.
Обезюк, Т.К.
Keywords: оздоровчі технології
фізичне виховання
спеціальна медична група
студенти
фізкультурно-оздоровча програма
гаджети
мобільні додатки
Issue Date: 16-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Демиденко М.О., Обезюк Т.К. Оздоровчі технології у фізичному вихованні студентів спеціальних медичних груп в умовах сьогодення // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVІІІ Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - С. 39 - 43.
Abstract: Питання впровадження нових оздоровчих технологій у професійну освіту вивчаються тривалий час, але пандемія корона вірусу та військові дії на території України з 24 лютого 2022 року послужила поштовхом до прискорення впровадження інтернет-ресурсів в освітню практику. Педагогам фізичного виховання необхідно було в найкоротші терміни організувати практичні заняття у дистанційній формі. Якщо проводити класифікацію фізкультурно-оздоровчих програм за спрямованістю фізичного навантаження, то на сьогоднішній день існують три різновиди програм фізкультурно-оздоровчих занять залежно від стану здоров'я, фізичного розвитку кожного студента та можливості розподілу його в одну з медичних груп: основну, підготовчу або спеціальну (СМГ).
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61223
Appears in Collections:XVIIІ Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Оздоровчі технології у фізичному вихованні.pdf473.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.