Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61030
Назва: Комп'ютерна мережа підприємства з Wi-Max сегментом
Автори: Максимчук, Владислав Олександрович
Ключові слова: базова станція
широкосмуговий бездротовий доступ
інтернет протокол
бездротовий доступ
комп'ютерна мережа
бездротові підмережі
дипломна робота
Дата публікації: 2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі, де інформаційні технології займають центральне місце в бізнес-процесах, підприємства шукають нові та ефективні способи побудови комп'ютерних мереж для задоволення своїх потреб у зв'язку та обміні даними. Завдяки широкому розповсюдженню мобільних пристроїв, зростанню обсягу даних та потреби в бездротовому зв'язку, технологія Wi-Max стає актуальною та перспективною альтернативою для побудови комп'ютерних мереж у підприємствах. Однією з головних переваг Wi-Max є його широкосмуговий зв'язок, який дозволяє забезпечити високу швидкість передачі даних та покриття на значній відстані. Це особливо важливо для підприємств, які мають розподілені підрозділи або велику площу покриття. Wi-Max також забезпечує надійну та безперервну роботу мережі навіть в умовах високого навантаження та густозаселених районах.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: старший викладач Пушкін Ю.А.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61030
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФККПІ_2022_123_Максимчук_В.pdf1.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.