Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61004
Название: Commodity science: guide to practical classes
Другие названия: Товарознавство: посібник до практичних занять
Авторы: Lysenko, Olena
Лисенко, Олена Михайлівна
Fisun, Yuliia
Фісун, Юлія Володимирівна
Borysenko, Olena
Борисенко, Олена Сергіївна
Shevchenko, Anna
Шевченко, Анна Валеріївна
Ключевые слова: commodity science
guide to practical classes
marketing
товарознавство
посібник до практичних занять
маркетинг
Дата публикации: 2023
Издательство: National Aviation University
Библиографическое описание: Lysenko O., Fisun Y., Borysenko O., Shevchenko A. Commodity science: guide to practical classes / comp. O. Lysenko, Y. Fisun, O. Borysenko, A. Shevchenko. - K. : NAU, 2023. - 48 p.
Краткий осмотр (реферат): Commodity science is a science that systematically studies goods at all stages of the life cycle, namely: methods of cognition of their consumer value; regularities of assortment formation; qualitative aspects; circulation and consumption. In modern conditions, research in the field of commodity science and high professional training can solve problems related to the supply of high quality and relevant goods.
Товарознавство — наука, яка систематично вивчає товари на всіх етапах життєвого циклу, а саме: методи пізнання їх споживчої вартості; закономірності формування асортименту; якісні аспекти; обіг і споживання. У сучасних умовах дослідження в галузі товарознавства та висока професійна підготовка дозволяють вирішити проблеми, пов’язані з постачанням якісних і актуальних товарів.
Описание: At the present stage of Ukraine's economic development, the issue of continuous supply and effective growth of the consumer goods market is becoming increasingly important. The growth of the number of trade enterprises and the development of industrial production leads to positive trends in improving their business activities and increasing sales of various groups of goods. In the conditions of economic development, the market of food and non-food goods is constantly expanding, which in turn requires constant and effective state control of product quality and safety ot all types of products to ensure the interests of the population. На сучасному етапі економічного розвитку України все більшої актуальності набуває питання безперервної пропозиції та ефективного зростання ринку споживчих товарів. Зростання кількості підприємств торгівлі та розвиток промислового виробництва зумовлює позитивні тенденції щодо покращення їх господарської діяльності та збільшення обсягів реалізації різних груп товарів. В умовах розвитку економіки ринок продовольчих і непродовольчих товарів постійно розширюється, що в свою чергу потребує постійного та ефективного державного контролю за якістю та безпечністю продукції всіх видів для забезпечення інтересів населення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61004
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри маркетингу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
COMMODITY SCIENCE_2023.pdfguide to practical classes2.16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.