Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60760
Title: Зв’язок емоційного інтелекту та суб’єктивного благополуччя у студентів-психологів
Authors: Носаль, Марія Ігорівна
Keywords: дипломна робота
емоційний інтелект
суб'єктивне благополуччя
студенти-психологи
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Носаль М.І. Зв’язок емоційного інтелекту та суб’єктивного благополуччя у студентів-психологів.-Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Психологія». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 62 с.
Abstract: Дипломна робота містить теоретичний аналіз наукової літератури з проблем емоційного інтелекту та суб'єктивного благополуччя. Діагностика застосовується для визначення показників видів емоційного інтелекту та його компонентів у студентів-психологів та компонентів суб'єктивного благополуччя. Виявлено кореляції показників компонентів та видів емоційного інтелекту з показниками компонентів суб’єктивного благополуччям у студентів-психологів.
Description: Дипломна робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Дипломна робота випускника освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 05 "Соціальні та поведінкові науки", спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Психологія». Керівник проекту: кандидат психологічних наук, доцент кафедри авіаційної психології Ічанська Олена Михайлівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60760
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Носаль М.І..pdfДипломна робота з пояснювальною запискою1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.