Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60756
Title: Особливості депресивних станів у вимушених емігрантів
Authors: Сояк, Варвара Володимирівна
Keywords: дипломна робота
депресія
емігранти
вимушена міграція
депресивні стани
вимушена міграція
адаптація
тривожність
культурний шок
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сояк В.В. Особливості депресивних станів у вимушених емігрантів. -Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Психологія». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 47 с.
Abstract: Дипломна робота містить теоретичний аналіз наукової літератури з депресію та депресивних станів, визначення основні показники та характеристики, психологічні особливості депресивних станів у вимушених емігрантів. Діагностика застосовується для дослідження особливостей депресивних станів у вимушених та невимушених емігрантів. Виявлено основні відмінності та особливості депресивних станів у вимушених емігрантів серед добровільних. Розроблено практичні рекомендації щодо боротьби з депресивними станами у вимушених емігрантів.
Description: Дипломна робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Дипломна робота випускника освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 05 "Соціальні та поведінкові науки", спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Психологія». Керівник проекту: доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри авіаційної психології Помиткіна Л.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60756
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сояк В.В..pdfДипломна робота з пояснювальною запискою1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.