Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60357
Назва: Веб-застосунок інтернет-магазину компʼютерів та комплектуючих на базі WordPress.
Автори: Козак, Ілля Григорович
Ключові слова: дипломна робота
веб-застосунок
інтернет-магазин
комп’ютери, комплектуючі
онлайн продажі
кошик, замовлення
дизайн
каталог товарів
аналітика
інтеграція
Дата публікації: 26-чер-2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Козак І.Г Веб-застосунок інтернет-магазину компʼютерів та комплектуючих на базі WordPress. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2023. – 55 с.
Короткий огляд (реферат): Останнім часом створення веб-сторінок є досить популярним та високооплачуваним заняттям. Створення CMS (система управління контентом) є великим кроком вперед в технології створення і розробки сучасних веб-проектів. Сьогодні системи управління контентом часто використовуються в Інтернеті під час створення веб-сторінок будь-якої складності. Великого поширення набули безкоштовні CMS. Більшість цих систем має хорошу якість виконання і високу надійність, що дає їм дуже велику перевагу серед інших подібних систем. А технології додавання контенту популярних безоплатних систем управління контентом не відрізняється від платних, що ще більше зробила їх популярними серед творців сайтів. Основними відмінностями CMS, які одночасно є і їх перевагами, це можливість створювати сайти, фактично будь-якої складності, людині яка не має пізнань в html, css та інших галузях веб-програмування. А також можливість швидкого, простого і інтуїтивного додавання, видалення, редагування і форматування контенту, що значно спростить і полегшить завдання адміністрування сайту . З використанням систем управління контентом можливо не тільки додавати текстовий контент, а ще й різний мультимедійний матеріал. Це дозволить значно урізноманітнити веб-сайт і залучити нових відвідувачів. Також CMS автоматично генерують панель адміністратора, яка охоплює всі сфери роботи сайту, що дуже зручно і практично. Про унікальність дизайну замислюватися навіть не приходиться. Нині для систем управління контентом постійно розробляють шаблони, які відрізняються все більшою різноманітністю. Якщо ж творець сайту трохи знається на розмітці сторінки і каскадних таблицях стилів, він може редагувати дизайн на свій смак.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, доктор технічних наук, Аліна Савченко.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60357
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФКНТ_2023_122_ІТП_Козак І.Г..pdfДипломна робота бакалавра1.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.