Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60297
Title: Проектування структурних елементів екомережі на території Варашської територіальної громади
Authors: Гутник, Анастасія Вікторівна
Keywords: дипломна робота
екомережа
земельні відносини
державний земельний кадастр
нормативно-законодавчі акти
Issue Date: Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гутник А.В. Проектування структурних елементів екомережі на території Варашської територіальної громади. - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "бакалавр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2023. - 87 с.
Abstract: Екомережа являє собою систему зв'язків між виявленими об'єктами, яка зберегла біологічне розмаїття та виявлення екосистеми. На базовому рівні в територіальних громадах відсутня інформація про обмеження та обтяження які утворилися внаслідок формування екологічної мережі на території України. Не ведеться обліку землевласників та користувачів, які входять в екологічну мережу. Проектування структурних елементів важливе з погляду охорони навколишнього середовища та збереження біорізноманіття. Екомережа включає створення коридорів, відновлення екосистем, збереження і відновлення міграційних шляхів для тварин тощо. Мета дaнoї рoбoти - показати систему землевпорядних заходів, спрямованих на охорону земель, запобігання необгрутованому вилучені земель та забезпечення особливого режиму використання земель екологічної мережі.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: к.е.н, доцент Третяк Роман Антонович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60297
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_2023_193_Гутник А.В..pdf2.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.