Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60295
Title: Ефективна територіальна організація у контексті екополітики та курсу «озеленення» на прикладі міста Києва
Authors: Гох, Марина Михайлівна
Keywords: дипломна робота
ефективна територіальна організація
містобудування
green deal
озеленення
екополітика
сталий розвиток
зелені насадження
земельні відносини
Issue Date: Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гох М.М. Ефективна територіальна організація у контексті екополітики та курсу «озеленення» на прикладі міста Києва. - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "бакалавр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2023. - 84 с.
Abstract: Зростаюча урбанізація та зміна клімату є двома серйозними проблемами, які ставлять під загрозу екологічний баланс та добробут населення. Будівлі займають місця, які раніше належали зеленим насадженням. Тому, ефективна територіальна організація, особливо в контексті екополітики та курсу «озеленення», стає надзвичайно актуальною. Вона допоможе забезпечити збалансований розвиток населених пунктів, збереження та відновлення зелених просторів, покращення якості повітря та води, збереження біорізноманіття, а також забезпечення зон відпочинку та активного відпочинку для мешканців. Розробка ефективних методів та стратегій організації зелених зон на прикладі міста Києва може слугувати прикладом для інших міст та сприяти їх сталому розвитку.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: PhD, доцент Скрипник Лілія Русланівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60295
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_2023_193_Гох М.М..pdf5.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.