Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60186
Title: Ребрендинг українського стартапу “DREAM APP”
Authors: Марковець, Софія Миколаївна
Keywords: кваліфікаційна робота
ребрендинг
стартап
цільова аудиторія
бренд
стратегія
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Марковець С.М. Ребрендинг українського стартапу “DREAM APP”. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ. 2023. - 51 с.
Abstract: Український стартап «Dream App» є унікальним продуктом на міжнародному ринку та не має прямих конкурентів. Це платформа, до якої залучена низка психологів, що допомагають тлумачити сновидіння на основі наукових досліджень в сфері психології. В контексті стрімкого розвитку бренду, важливим є вибудова комунікації візуальної складової сайту задля створення іміджу, що буде залучати більше користувачів та розвивати цей бренд.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторію університету". Керівник кваліфікаційної роботи доктор історичних наук, професор кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Кравченко Володимир Іванович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60186
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_061_МарковецьСМ..pdf905.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.