Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60068
Title: Методика формування фінансової звітності малого підприємства, її аудит
Authors: Васильчук, Вікторія Володимирівна
Keywords: фінансова звітність
мале підприємство
бухгалтерський облік
методика
аудит
дипломна робота
Issue Date: 21-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Васильчук В.В. Методика формування фінансової звітності малого підприємства, її аудит – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності 071 «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 74 с.
Abstract: Кожен суб'єкт малого підприємництва прагне отримати максимальний прибуток у своїй сфері діяльності за мінімальних витрат. Успіх в організації виробничого процесу та ухваленні правильних управлінських рішень залежить від того, наскільки правильно й ефективно сформовано фінансову звітність. Тому кожен підприємець повинен уміти використовувати дані фінансової звітності для ретельного вивчення та оцінки фінансового становища суб’єкта господарювання та приймати обґрунтовані, правильні рішення. Фінансова звітність дає можливість оцінити фінансову стійкість та рентабельність підприємства. За допомогою балансу можна провести аналіз таких фінансових показників: ліквідність, рентабельність, фінансову стійкість. Однією з найважливіших аудиторських процедур є оцінка фінансової звітності суб’єкта господарювання. Цей процес допомагає зрозуміти фінансове здоров'я підприємства, його рентабельність, платоспроможність та стабільність. Він також допомагає виявити тенденції в розвитку доходів та витрат, а також ідентифікувати фактори, що впливають на рентабельність. Перевірка аудитором фінансової звітності є особливо відповідальним завданням, оскільки аудиторська перевірка фінансової звітності сприяє підтвердженню достовірності та надійності фінансової інформації, яку надає підприємство, виявляє можливі помилки, недоліки звіті, аналізують систему внутрішнього контролю, її сильні та слабкі сторони та надають рекомендації щодо поліпшення ситуації.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: д. е. н. професор Ніна Овсюк
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60068
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Васильчук В.В._2023.pdfДипломна робота1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.