Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59992
Title: Просування акаунту освітньо-професійної програми "Реклама і зв'язки з громадськістю в тік-ток"
Authors: Сінельнікова, Юлія Олегівна
Keywords: кваліфікаційна робота
реклама
просування
тік-ток
соціальні комунікації
креативність
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сінельнікова Ю.О. Просування акаунту освітньо-професійної програми "Реклама і зв'язки з громадськістю в тік-ток"- Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ. 2023. - 46 с.
Abstract: Тік-ток дає змогу користувачам не тільки знімати короткі відео, а й одразу редагувати їх у додатку. Під кожен свій кліп користувач може накласти звукову доріжку з улюбленою мелодією або музикою. У підсумку виходить якісний відеоконтент із музичним супроводом. Сервіс інтуїтивно зрозумілий у використанні, що сприяє постійному зростанню кількості нових користувачів. Величезна аудиторія користувачів зробила Тік Ток затребуваним майданчиком для розміщення реклами. При цьому особливості платформи зумовили появу нових видів реклами та форм просування. Очевидно, що досвід, накопичений у цій сфері, потребує аналізу, узагальнення та наукового висвітлення, що визначає актуальність теми дослідження.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од. "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету". Керівник кваліфікаційної роботи доктор філософських наук, професор кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Христокін Геннадій Володимирович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59992
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_061_СінельніковаЮО..pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.