Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59937
Назва: Створення контенту для відеоблогу науково-популярного видання «nauka.ua»
Автори: Качура, Марина Сергіївна
Ключові слова: кваліфікаційна робота
дипломна робота
науково-популярна журналістика
відеоблог
новини науки
ютуб
Дата публікації: чер-2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Качура М. С. Створення контенту для відеоблогу науково-популярного видання «nauka.ua». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 75с.
Короткий огляд (реферат): Науково-популярна журналістика взяла на себе роль «перекладача» з висококваліфікованої та специфічної мови науковців на мову, зрозумілу кожному пересічному громадянину. Тому наукова журналістика у комунікаційному плані грає роль зв’язкового між науковцями та громадськістю. Розробляючи концепцію випусків відеоблогу, ми зазначили, що короткі ролики, присвячені найяскравішим новинам науки тижня, будуть вигідно виділятися на тлі вже існуючих відеоблогів інших науково-популярних видань в Україні, стануть новим способом знайомства нової аудиторії з контентом видання, а також забезпечать більшу лояльність вже наявної аудиторії, що отримає нову форму вже вподобаного контенту. У межах розробленої концепції нами було створено шість випусків «Новини науки», що були опубліковані на ютуб-каналі «nauka.ua».
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Васьківська Олена Євгеніївна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59937
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна Качура.pdfкваліфікаційна робота1.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.