Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59937
Title: Створення контенту для відеоблогу науково-популярного видання «nauka.ua»
Authors: Качура, Марина Сергіївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
науково-популярна журналістика
відеоблог
новини науки
ютуб
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Качура М. С. Створення контенту для відеоблогу науково-популярного видання «nauka.ua». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 75с.
Abstract: Науково-популярна журналістика взяла на себе роль «перекладача» з висококваліфікованої та специфічної мови науковців на мову, зрозумілу кожному пересічному громадянину. Тому наукова журналістика у комунікаційному плані грає роль зв’язкового між науковцями та громадськістю. Розробляючи концепцію випусків відеоблогу, ми зазначили, що короткі ролики, присвячені найяскравішим новинам науки тижня, будуть вигідно виділятися на тлі вже існуючих відеоблогів інших науково-популярних видань в Україні, стануть новим способом знайомства нової аудиторії з контентом видання, а також забезпечать більшу лояльність вже наявної аудиторії, що отримає нову форму вже вподобаного контенту. У межах розробленої концепції нами було створено шість випусків «Новини науки», що були опубліковані на ютуб-каналі «nauka.ua».
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Васьківська Олена Євгеніївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59937
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна Качура.pdfкваліфікаційна робота1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.