Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59685
Название: | Удосконалення комплексу конкурентних переваг на підприємстві |
Авторы: | Ковтун, Г. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність продукції конкурентні переваги лідерство у витратах стратегія диференціації |
Дата публикации: | мар-2023 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Ковтун Г. Удосконалення комплексу конкурентних переваг на підприємстві. // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції «Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології». 1-3 бер. 2023. – К.: НАУ, 2023. – с.237-241 |
Краткий осмотр (реферат): | В роботі досліджено питання підвищення рівня конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств в умовах інноваційного розвитку економіки, що пов’язано з розробкою підходів до управління конкурентними перевагами. Посилення конкурентної боротьби зумовлює необхідність визначення факторів та умов формування конкурентних переваг на підприємстві, що сприяють економічному розвитку в регіоні та формують системну конкурентоспроможність економіки на національному рівні. |
Описание: | Список використаних джерел 1. Портер М. Международная конкуренция: Конкурентные преимущества стран. 2017. URL: http://maxima-library.org/component/maxlib/b/493107. 2. Перерва П. Г., Романчик Т. В. Механізм управління рівнем конкурентоспроможності продукції підприємства . Маркетинг і менеджмент інновацій. 2012. №4. С. 230–235. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59685 |
Располагается в коллекциях: | ІV Міжнародна науково-практична конференція «Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковтун Г..pdf | Тези | 2.69 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.