Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58518
Title: Методи оптимізації мультисервісної мережі
Authors: Панімаш, Я.С.
Keywords: дипломна робота
мереж наступного покоління
термінал оптичної лінії
оптичний мережевий термінал
цифрове інтерактивне телебачення
класи обслуговування
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: В даний час телекомунікації знаходяться на етапі технологічної еволюції. Телекомунікації мають великі шанси для зростання в найближчому майбутньому. Пропонованих послуг стає більше, вони персоналізовані та вимагають відповідної класифікації за допомогою об’єктивних та репрезентативних параметрів, котрі дають можливість визначити обмеження, дотримуючись котрих, досягаються необхідні результати з точки зору QoS. Ключовою розробкою телекомунікаційних систем протягом останніх двох десятиліть стала еволюція від мережі з комутацією каналів до мережі з комутацією пакетів. Зараз багато операторів переносять свої PSTNs з мереж з комутацією каналів. Цей новий підхід часто називають мережею наступного покоління (NGN), що дозволяє мережевим операторам запускати всі послуги (голос, дані та відео) в одній мережі.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: професор кафедри ТКРС, Плющь О.Г.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58518
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2022_диплом_Панімаш Я.С..pdfдипломна робота2.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.