Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58263
Title: Оцінка впливу ризиків на діяльність підприємств
Authors: Лобур, Юрій Олегович
Keywords: дипломна робота
підприємство
ризик
підприємницький ризик
класифікація ризиків
оцінка ризиків
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лобур Ю.О. Оцінка впливу ризиків на діяльність підприємств. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 75 с.
Abstract: Об’єктом дослідження обрано підприємство акціонерне товариство «Укрпошта» (далі АТ «Укрпошта»). Предметом дослідження виступають теоретичні та практичні основи оцінки ризиків та зменшення їх на підприємстві. Мета роботи полягає в теоретичній та практичній основі оцінки ризиків підприємства, а також аналізу оцінки ризиків діяльності АТ «Укрпошта». Методи дослідження – загальнонаукові, тобто аналіз і синтез, індукція та дедукція, абстрактно-логічний метод, метод узагальнення та класифікації (при практичному здійсненні економічної діагностики АТ «Укрпошта») так і спеціально-наукові, тобто графічний метод (для наочного схематичного представлення аспектів дослідження АТ «Укрпошта»). Рекомендації щодо використання результатів- обґрунтовані теоретичні основи оцінки ризиків на підприємстві та практичний аналіз впливу ризиків на діяльність підприємства рекомендуються використовувати ці рекомендації на всіх підприємствах. Значущість виконаної роботи і висновків зводиться до того, що розглянута оцінка ризиків і вплив на результат діяльності підприємств, дає змогу передбачити загрози та уникнути їх для подальшого розвитку та ефективної роботи підприємства.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., професор Ареф’єва Олена Володимирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58263
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Лобур_Ю._О..pdfДипломна робота324.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.